Om mig


_Q2Q9787_webb
Jag heter Ylva Mossberg och driver Falu Ryggklinik. Under de senaste 20 åren har jag jobbat som legitimerad naprapat.

Bor: Utanför Falun, sedan 17 år.
Familj: Make och tre barn.
Fritid: Jag gillar att röra på mig och tränar regelbundet. Åker skidor utför och på längden, cyklar mountainbike och går på gym. Dessutom är mina barn aktiva inom idrotten och jag deltar mycket i deras aktiviteter som tränare och naprapat.

Bakgrund: Jag är född och uppvuxen i Stockholm. Idrotten har alltid varit en viktig del av min tillvaro. Under flera år bodde jag i Göteborg där jag tränade och tävlade professionellt inom hastighetsåkning på skridsko. Fram till 25-årsåldern ingick jag i landslagstruppen och deltog i EM och VM. Min idrottskarriär är ett viktigt redskap för mig som naprapat. Jag har stor förståelse för idrottares behov och för den oro som kommer av en skada.

Vårt gemensamma mål: Att patienten snabbt ska komma tillbaka till träning, eller till välmående, är alltid målet med mitt arbete. Mina patienter är från vitt skilda faser i livet och har alla sina egna syften med behandlingen. Jag kan inte på egen hand lösa alla problem som uppstår i kroppen. Därför är mitt viktigaste budskap till patienten: ”Det här ska vi klara tillsammans.”

Utbildning:
Naprapathögskolan 1989-1993
Tränarutbildningar
Utbildning i hälsoprofilbedömning

 

© 2013 Falu Ryggklinik. All rights reserved.